False False
Bedrijfsinformatie

Over ons

 

Wat is De Roode Roos ?

De Roode Roos levert al meer dan 20 jaar orthomoleculaire voedingssupplementen van diverse fabrikanten tegen een voordelige prijs. Dit doen wij vanuit een centraal gelegen modern ingericht magazijn.

De prijzen van ons uitgebreide assortiment liggen 15 tot 25% lager dan de gangbare publieks adviesprijzen (winkelprijzen). Deze lagere prijzen gelden alleen voor afnemers die aan de door De Roode Roos gestelde voorwaarden voldoen. Dat houdt in dat onze producten alleen geleverd worden aan afnemers die via een voorschrift van een voorschrijver bestellen en aan afnemers die betalend lid of donateur zijn van een bij De Roode Roos aangesloten patiëntenvereniging.

Inmiddels zijn meer dan 40 patiënten- en belangenverenigingen aangesloten. Klik hier voor het overzicht. Onze medewerkers kunnen u desgewenst daarover meer informatie verstrekken. Uiteraard hebben wij ook een verkoopafdeling waarbij u snel en adequaat uw telefonische order kunt plaatsen (070-3010701). In de meeste gevallen ontvangt u binnen een dag uw bestelde producten.

Over de website

Alle op onze website genoemde prijzen zijn in Euro’s en inclusief omzetbelasting. Indien u overweegt, op basis van de prijs, over te stappen van het ene merk op een ander, neem dan svp eerst contact op met uw behandelend arts of therapeut. Vaak is door hun bewust gekozen voor preparaten van een bepaald merk. Voor het geven van adviezen van therapeutische aard zijn onze medewerkers niet opgeleid zodat zij op vragen in deze richting niet in kunnen gaan.

De Roode Roos BV
Kamer van Koophandel 27250467
BTW Nummer: 8092.35.547.B.01

Laan van Waalhaven 323, 2497 GL Den Haag
Postbus 16035, 2500 BA Den Haag
De Roode Roos BV is onderdeel van De Roode Roos Holding BV
E: info@derooderoos.nl

T: 070-3010701

 

De Roode Roos is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.