False False
Leveringswijze

Een artikel met de indicatie "uit voorraad leverbaar" wordt,  als u de bestelling voor 16.00 uur plaatst, meestal dezelfde werkdag nog verzonden.
Een artikel zonder de indicatie "uit voorraad leverbaar" of "serviceartikel" wordt besteld bij een van onze leveranciers en wordt direct na ontvangst door ons naar u verzonden. U ontvangt op de dag dat het pakket aan POSTNL aangeboden wordt een email met daarin een link om uw pakket te volgen.

Zodra een verzendetiket aangemaakt is, wordt u per e-mail geïnformeerd. Hierbij ontvangt u van ons de track & trace gegevens waarmee u uw bestelling zelf online kunt traceren via www.postnl.nl. De pakketten worden vervoerd door PostNL pakketservice. Het pakket wordt normaliter binnen 24 uur op het door u opgegeven afleveradres aangeboden.

Mocht u op het moment van aflevering niet aanwezig zijn, dan wordt meestal geprobeerd het pakje af te geven bij uw buren of wordt een "niet thuiskaart" achtergelaten. Er volgt dan automatisch een tweede afleverpoging. Indien dan niemand aanwezig is, ontvangt u een tweede "niet thuiskaart". U heeft dan een aantal dagen de tijd om het pakket bij een afhaallocatie af te halen.