False False
Veelgestelde vragen

Welke kortingen geeft De Roode Roos?

  • De Roode Roos geeft normaliter tussen 15% en 25% korting op de Verkoopadviesprijzen. Dit is afhankelijk van de fabrikant. Op de website staan de netto-prijzen vermeld.

Welke vulmateriaal zit in de pakketten?

  • de verpakkingschips in onze pakketten bestaan uit plantaardig zetmeel. Deze zijn biologisch afbreekbaar.

 Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?

  • Ja, De Roode Roos BV levert aan particulieren en dus worden alle prijzen INCLUSIEF BTW vermeld. Voor het merendeel van de door ons geleverde producten geldt het lage BTW tarief, producten voor uitwendig gebruik zijn belast met het hoge tarief.

Welke patiëntenverenigingen zijn aangesloten ?

  • Klik deze link voor een overzicht van patiëntenverenigingen

Kan het pakket naar mijn postbus worden gezonden?

  • Ja, de bezorging van de pakketten wordt door PostNL verzorgd en daardoor is bezorging naar postbussen mogelijk.

Mag ik de afbeeldingen van de producten gebruiken?

  • De foto's en productbeschrijvingen zijn in eigen beheer door De Roode Roos BV gemaakt en zijn dus auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van De Roode Roos BV is het gebruik, al dan niet voor commerciële doeleinden, NIET toegestaan. Als u de foto’s zonder schriftelijke toestemming van De Roode Roos BV toch voor commerciële doeleinden gebruikt, verbeurt u jegens De Roode Roos BV zonder dat een ingebrekestelling noodzakelijk is en zonder dat De Roode Roos BV enige schade aannemelijk behoeft te maken € 300,= per foto, vermeerderd met de volledige door De Roode Roos BV te maken kosten om haar rechten te handhaven, onverminderd de verplichting om het gebruik van de foto of foto’s op eerste aanzegging te staken en gestaakt te houden.

Wilt u het pakket na 15.30 uur afleveren?

  • Op de exacte tijd van aflevering door PostNL hebben wij geen invloed. Een toezegging in deze richting kunnen wij dus niet doen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

  • Bestellingen die voor 16.00 uur door ons zijn ingevoerd worden meestal dezelfde werkdag door ons verzonden. De verzending van de pakketten wordt door PostNL verzorgd. In principe biedt PostNL het pakket de volgende bezorgdag bij u aan, maar daar hebben wij geen invloed op. 

Ik heb vandaag een bestelling geplaatst, kan daar nog een wijziging in aangebracht worden?

  • Doordat uw order snel door ons verwerkt wordt zijn geen wijzigingen meer mogelijk nadat uw order geplaatst is.

Wanneer moet ik verzendkosten betalen?

  • Bij bestellingen tot een totaalbedrag van minder dan € 25,00 wordt een bijdrage in de verzendkosten van € 4,50 inclusief BTW in rekening gebracht. Bij verzending naar het buitenland gelden voor het verzenden andere tarieven. Zie daarvoor het tabblad "Internationale bestellingen".